Alla inlägg den 17 januari 2011

Av Caroline Johansson - 17 januari 2011 12:50

ah som dom flesta vet så är det snart dax för min älskade syster och föda. 

Hennes graviditet var oplanerad och visade sig inte förrän de 7;e testet konstigt nog.. Hon va till och med till ungdomsmottagningen och tog ett test men de visade sig vara negativt också. 

De är i alla fall en liten pojk som jag ska bli moster åt, han kommer att få namnet Ricky och är beräknad att komma 11;e mars. 

Dock så har den lilla busen varit påväg ut en gång redan, han hade fixerat sig och Evelina fick värkar så dom fick åka plingpling bilen till uppsala o dra in på BB för att försöka stoppa födseln, Evelina fick ligga med dropp och hade kraftiga vekar men dom lyckades stoppa hela proceduren, Dom gav även Evelina en stor spruta i lårmuskeln så att lilla Rickys lungor skulle utväcklas snabbare ifall han får tanken o komma ut igen.. I alla fall, sen dess har evelina haft kraftiga verkar till och från hela tiden, hon får ingen sömn och hon får kontenueliga sparkar. Vist de är väl skönt o få spakar så man vet att vilden lever men de finns gränser. 

Under hela hennes graviditet så har hon mått dålig till o från, fått sparkar under hela nätterna, haft foglossning osv.. 

Vet inte mer vad jag ska skriva, men ni får gärna fråga om ni undrar nått : ) 

  

  

  

Ska ta en ny bild på hennes mage nu nästa gång vi ses så ni får se vad den växer.

//Lillen

Ovido - Quiz & Flashcards