Alla inlägg under november 2010

Av Caroline Johansson - 13 november 2010 19:22

Så sjukt jävla bra kväll!

Linn kom hit och vi fixade oss och nu sitter vi och dricker snygga som aldrig förr, hah;) Snart bär det av till fest och sen får vi se hur kvällen slutar. 


HA DE ! 

  


//Lillen

Av Caroline Johansson - 13 november 2010 11:28

..är så sjukt jävla les på att jag aldrig kan somna när jag väl lägger mig!!


Aja, har vart uppe o käkat frukost med mami&papi som snart drar iväg till götet för att stanna där tills på tisdag.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ännu, finns några saker som kanske ska ske, men vi får se. 


Gårdagen var iallafall riktigt mysig!

Evelina och Billy kom hit och åt middag med oss o fira farsdag efter det så blev de lite idoltittande och så klippte jag billy;D 

Mer intressant hände de faktiskt inte igår. 


Hoppas i alla fall att den här dagen har något kul o bjuda på!

See yaah bitches. 


//Lillen

Av Caroline Johansson - 12 november 2010 17:00

Tjenare!


Tog mig en riktig sovmorgon i morse, gick inte upp försen halv 12;o

Gick upp och åt frukost medans mamma åt lunch haha.

Efter de så blev de till att dra på sig träningskläderna och gå iväg till gymmet, väl klar där så vart de en promenad ner till coop för att hjälpa mamma o bära hem sin hundra kilos kassar, haha. 

När vi kom hem så var Evelina här med fox så de blev en kopp kaffe och lite småprat ett tag. Tillslut så kände jag mig så ofräsh så jag hoppa in i duschen och de kan ju vart de skönaste ever! 


Ikväll blir de middag med hela familjen utom brorsan då. 

Ska fira Fars-dag i förväg, de kommer säkert bli en väldigt trevlig kväll:)

Skriver kanske senare.   

Bjuder på en till gammal bild. 


//Lillen

Av Caroline Johansson - 11 november 2010 17:22

  ..Jag fick praktikplatsen, så idag kom saman förbi så skrev vi på lite papper och så åkte vi iväg och köpte jobb kläder! Så jag börjar på måndag :D

Efter det så blev de en sväng förbi skolan där jag träffade älskade Amalia:] 

Blev en iskall promenad hem efter det, där kära mamma och evelina va så vi fixa i ordning kaffe och satt o småpratade om allt möjligt, Alltid lika trevligt!

Nu i alla fall så sitter jag bara hemma och väntar på att pappa kommer hem så vi ska käka middag och sen kanske de blir en åktur ur Enköping, men de får vi se!


Bjuder på en bild från sommaren 09!

//Lillen 

Av Caroline Johansson - 11 november 2010 13:13

Tjolahopp! :)

Vaknade upp imorse och bådde piss, hela rummet snurra runt som aldrig förr! Bra start på morgonen.. menmen det gick över. Blev en mysfrukost och en massa goda nyheter, dagen kunde inte bli bättre faktiskt!
Gick till skogen med lill tjejen, har aldrig sett någon bli så glad i snö som Fox, var man på dåligt humör så var man inte de länge till.. synd bara att snön blivit så hård.
Sitter här och laddar ner Pretty woman fick sånt sug av att se en gammal film så blev tvungen. Får se hur långt jag hinner kolla, ska gå ut och träffa min kära mamma, se om man hittar lite jul grejor :D

Juste sen ikväll ska jag lägga upp bild på våra pepparkakor vi gjorde, skit coola dock brända  men det gör inget ;D


// Eve The Boppers

Av Caroline Johansson - 10 november 2010 17:29

..med träningsverk, för då känner man verkligen att man gjort nå bra;D!

Kom nyss hem gymmet och hem till syrran o billy så nu blir de ett välförtjänat bad och sen lite käk. Efter det blir de nog film mys.

I morgon är det torsdag och då blir de nog ta de lugnt dag.


Skriver kanske senare för nu ska jag hoppa ner i plurret.


//Lillen

Av Caroline Johansson - 10 november 2010 12:10

                                         Tjenare!
Vaknade igår av att Anna ringde innan nio på morgonen, först fatta jag inte vad hon sa. Förmodligen så sov jag fortfarande men efter ett tag fattade jag att hon ville att jag skulle följa med henne till Stockholm för att lämna ett par saker till någon grävmaskin eller något till Jocke. Snäll som man är så går man upp och går till Hjärtas jobb med fox för att lämna lunchen, det var fan ingen som sa att de blåste nå jävulskt! Kom till hans jobb och jag trodde mitt huvud skulle ramla av kroppen! Men vi hoppa in i bilen och for iväg till Besiktningen. Självklart skulle de börja snöa då! Men det stoppa inte oss, Jocke sa att de regnade i Stockholm så vi tänkte de kunde inte vara så farligt... Ha, vi hann komma till bro så började snöa nå koppiöst! Det gick inte att köra fortare än 60km/h!
Vi skulle hitta till saltsjöbaden, de tänkte vi att de kan inte vara så svårt de lär ju vara skyltat, men icke vi hmnade på motorvägen till Helsingborg helt plötligt! Så det var bara att köra tills en avfart kom och tillbaka, när vi väl kommit till Jocke så tog de en minut så skulle vi åka igen. När vi väl var på väg hem hade det blivit en riktig storm! Anna som körde i Stockholm för första gången och dessutom hennes första snöstorm blev att lite värre. Dock så körde vi inte fort för det gick verkligen inte. Väl när vi kommer till rondellen så funkade inte bromsarna så vi höll på att glida ut i rondellen men i sista sekund fick Anna stopp på bilen och vi kunde köra ut på Motorvägen. Men det var fan inte de lättaste.. Det tog lätt över 1,5 timme att åka hem.
På kvällen blev det Middag ute på Fånögård kanske inte de smartaste, vi skulle ju ta oss hem igen. Jocke skjusade in oss vid tio, och jag tror jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv när de är snöstorm!! Vi flög upp i luften med bilen och rakt ner på nosen. Tur att Jocke kunde kontrollera bilen ändå, man såg fan inte vägen. Jag satt och blunda och ville bara att vi skulle vara i lägenheten.
Förresten så kom hjärtat med världens bästa nyhet som ni förmodligen för höra inom kort! Jag är såååå glad!
Men nu blir det plugga teori *suck*  och ut med fox i snön :D

                              /// Eve The Boppers!

Av Caroline Johansson - 10 november 2010 11:49

                                          Hejhopp!
;)
I fredags efter Älsklingen hade jobbat så blev det en dusch sen fixa sig fort sen for vi ut till Åsa och Erland för en mysig Halloween middag. Alltid lika kul att vara där ute. Sen blev det Idol dock är jag inte insatt i Idol jag tycker inte om att följa de när de blir så där seriöst, tycker det är super tråkigt! men det tyckte inte Erland haha han satt och mobba folks kläder och heja o hade sig haha!
Vi stannade över natten, på morgonen var de jätte mycket frost ute på gräsmattan så Åsa&Billy fick julkänsla, så vi for upp till skogen för att hugga ner en gran. Jag tror vi tog den tjockaste granen som fan där uppe!
Blev till att sätta upp julkulor ute och julbelysning men den vart för liten så vi spika upp den på huset. Så satt jag och Älsklingen ute i solen med varm choklad:)
På lördagkvällen blev det Halloween middag hos mamma och pappa med farmor. Jätte mysigt vi gick upp till kyrkan för att tända ljus, det är sååå fint på kyrkan vid allahelgona helgen!
På kvällen kom min kära bror hem och åt, han fyllde 26 så det skulle firas!
Han fick ju ragg på tåget till enköping av två 40 åriga tanter som tog han på låret och ville att han skulle komma till västerås och fira! hahaha fyfan säger jag bara!


     

   /// Eve The Boppers               (( Älsklingen gjorde en pumpa till mamma))

Ovido - Quiz & Flashcards