Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Caroline Johansson - 26 augusti 2010 16:01

                                  MoijMoij!


Nu var de bra länge sen jag skrev i bloggen, fått mycket skit för det så det är bara till och börja igen:P

Som alla redan vet vid de här laget så ska jag bli mamma,  det ska bli jätte kul. Dock inte lika kul att alla mina mardrömmar handlar om att jag är mamma och att mina "barn" helt plötsligt dör?  hm, a jag har hört att mardrömmar aldrig slår in så jag får väl tro på de.

 

Igår blev det en riktig myskväll framför tv med mina favoriter, grönsaksdipp och kaktus lime dricka i högsta hugg. Kan inte bli bättre! Förutom att filmen var pricken över i, Filmen hette "invictus" handlade om rugby och Nelson Mandela, så jävla bra film!
Som vanligt när mina kära syster och mina kära sambo blir övertrötta blir det "syskonbråk" det sluta med att carro hamnade i badkaret med huvudet under vattenkranen, sen kan man ju räkna ut med bakdelen vad som hände:P  menmen, kul hade vi.

Dock inte lika kul i morse när alarmet gick sju och jag försökte få Lillen att sova till åtta men de gick ju absolut inte hon hade brottom ut.

Sjukt drygt när man tror att man är död väger 200 kg! Anyway, nu väntar jag på Billy sen blir det till och köra Carro till sin hemliga loverboy ;D

 

Hare King Tjingeling!          

                                      // The Boppers

Av Caroline Johansson - 26 augusti 2010 08:06

Tjolahopp!


Vaknade upp hos min älskade syster och billy i morse vid 05.36 o kände att de inte riktigt passade o gå upp så tidigt idag pga att jag och syster ska ut o gå nu snart vi halv 9 typ, hade blivit en lång väntan annars ;o

Ska bli ganska skönt o gå med evelina, de blir en riktig syster tid de!

Efter de blir de nog till att gå hem o ta en lååång dusch och kolla lite på tv;en kanske? Har inte den blekaste vad man ska hitta på med de visar sig!


Promenaden kommer gå undan som ni ser ;}

 


Senare idag så åker jag från enköping och kommer hem i morgon, Skönt!


Skriver senare!


/ Lillen

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards